5 tips för att få skägget att växa snabbare

odla hårsäckar Skägget är ett tecken på makt i många delar av världen. Om du vill expandera ett tjockt skägg måste du vara en person. Utvecklingstakten för ditt skägg är baserad på dina gener och testosterongrad. Nedan erbjuds flera enkla tips som hjälper dig att odla ditt skägg mycket snabbare. Fortsätt att läsa för att förstå mycket mer.

Ta hand om din kropp

Hälsan hos ditt ansiktshår beror på din allmänna hälsa. För din hälsa och ditt välbefinnande rekommenderar vi att du konsumerar livsmedel som är tunga med hälsosamma proteiner, som fisk, ägg och bönor. När det gäller expanderande hår är stress bara en av de vanligaste aspekterna. För att minska stressen kan du kanske motionera dagligen och få tillräckligt med sömn på kvällen.

Hängivenhet till förfining

Du kanske inte tänker ge upp för tidigt när du försöker odla ditt skägg. Det kan alltid hända att du klöser ditt skägg någon gång under processen. Vissa personer rakar av sig skägget enbart på grund av denna smärta. Normalt sker detta under den första månaden och du upplever mycket klåda.

Allt du behöver göra är att förhindra frestelsen att skära i skäggvårds kit skägget. Snabbt kommer ditt hår säkert att sluta vara mjukt och du kommer inte längre att ha att göra med klådan. Så fort håret blir mjukt kommer irritationen att försvinna och du kommer säkert att få lindring.

Skaffa mineraler och vitaminer

Förutom att äta mycket bättre är ytterligare en metod för att få skägget att växa mycket snabbare att inkludera din kost med livsmedel som innehåller näringsämnen. Du kan också ta kontakt med din läkare och fråga om du kan få 2 mg biotin dagligen. Detta tillskott kan köpas i hälsobutiker på din ort. Produkten kommer att hjälpa dig att expandera ditt ansiktshår och dina naglar.

Dessutom kanske du vill lägga till ännu fler grönsaker och frukter i din kostplan eftersom de är rejäla med mineraler och vitaminer. Snart kommer du säkert att se att ditt hår expanderar snabbt.

Låt ditt skägg växa

Till en början kommer det att kännas som om du odlar en vild skog i ansiktet. Du kommer att bli starkt uppmanad att trimma ditt skägg och få det i din önskade form. Det du behöver göra är att motstå denna önskan. Under de första veckorna kommer det att vara svårt. Minska inte ett enda hårstrå i skägget. Om du låter skägget vara i fred kommer det att expandera en hel del mycket snabbare. Efter 4 till 6 veckor är du kostnadsfri att klippa skägget och få det i din önskade form.

Hårlösa områden

I början kommer du oavsett vad du gör fortfarande att ha hårlösa områden i ansiktet. I det här läget måste du låta skägget expandera öppet, och det kommer att fylla tomrummen på några veckor. Så fort skägget har vuxit fullt ut kan du ändra stilen så att den matchar dina mustascher.

Latest Post