Nasveti za športne stave – e stave in tudi obratni Intros

” Stave “IF” in obratne stave

Pred kratkim sem omenil, da če vaša publikacija ponuja “if/obratne stave”, jih lahko igrate namesto parlays. Nekateri med vami morda ne veste natančno, kako staviti na “if/reverse”. V nadaljevanju sledi popolna razlaga in primerjava stav “če”, “če/obrat” in parlayev, skupaj s scenariji, v katerih je vsaka izmed njih idealna.

Stava “če” je točno to, kar se sliši. Stavite na skupino An in če ta zmaga, potem položite enako količino na skupino B. Parlay z dvema videoigrama, ki se začneta ob različnih časih, je vrsta stave “če”, pri kateri stavite na prvo ekipo in če ta zmaga, stavite dvojno na mlajšo ekipo. Pri pravi stavi “če” najboljši stavni nasveti na drugo ekipo stavite enakovreden znesek na mlajšo ekipo.

S tem, ko stavnico obvestite, da želite skleniti stavo “če”, se lahko izognete dvema stikoma z nami pri stavnici ter si zagotovite obstoječo linijo na kasnejši tekmi. Stave “če” lahko sklenete tudi na dve tekmi, ki se začneta ob istem času. Stavnica bo počakala, da se prva igra zaključi. Če prva igra zmaga, bo stavil enako količino na drugo igro, čeprav je bila ta že odigrana.

Čeprav sta pri stavi “če” v resnici dve enaki stavi z rednim vložkom, se pozneje ne morete odločiti, da ne želite več 2. stave. Ko sklenete stavo “če”, 2. stave ni mogoče preklicati, tudi če se 2. video igra še ni začela. Če prva igra zmaga, boste imeli možnost staviti na drugo igro. Zato je nadzor nad stavo “če” veliko manjši kot nad dvema direktnima stavama. Kadar se obe videoigri, na kateri stavite, časovno prekrivata, lahko stavite le na eno, če zmaga druga, in sicer tako, da sklenete stavo “če”. Ko se dve igri časovno prekrivata, preklic stave na drugo igro seveda ne pride v poštev. Opozoriti je treba, da kadar se obe igri začneta ob različnih urah, vam večina knjig zagotovo ne bo omogočila, da bi drugo igro izpolnili pozneje. Ob sklenitvi stave morate označiti obe skupini. dobitne stave

Stavo “če” lahko sklenete tako, da stavnici rečete: “Želim skleniti stavo ‘če’,” in nato: “Dajte mi ekipo A IF skupine B za 100 USD.” Če bi stavnici dali to navodilo, bi bilo to zagotovo enako, kot če bi stavili 110 USD za dobitek 100 USD na ekipo A, nato pa, samo če skupina A zmaga, stavili še 110 USD za dobitek 100 USD na skupino B.

Latest Post